ANAYA brand

ANAYA brand

ANAYA brand

ANAYA Smart Cosmetics je slovenska naravna dermo-kozmetika s popolno terapevtsko in negovalno linijo aktivnih in informativno prevodnih kozmetičnih izdelkov. Temelji na sinergiji ekoloških zelišč, patentiranih sestavin na osnovi efektivnih mikroorganizmov EM® in bazičnega pH ionizirane vode. Za svojo inovativnost in kvaliteto je prejela številna zlata odličja na sejmih v tujini in doma.

ANAYA Smart Cosmetics

Sestavine na osnovi efektivnih mikroorganizmov EM® so največja in edinstvena prednost terapevtske kozmetike ANAYA, saj učinkovito uravnavajo kožno mikrobioto, kar poleg nege in obnove omogoča tudi reševanje številnih kožnih nepravilnosti. Kreme in aktivna olja ANAYA so namenjeni tako novorojenčkom kot odraslim in vsem tipom kože ter aktivno pomagajo pri vzpostavljanju porušenega ravnovesja kože na obrazu in telesu.

ANAYA kreme so pakirane v brezzračnih dvocevnih posodicah z brezzračno črpalko na pritisk, kar zagotavlja njihovo dolgotrajno obstojnost in učinkovitost sestavin, ANAYA olja pa v ALU stekleničkah z dispenzerjem.

Vodilo team-a ANAYA je zaupanje v holistični pristop. Kot dodatna zanimivost – izbira besede ANAYA ni naključna, saj v hebrejščini pomeni božji odgovor, v nekaterih drugih jezikih pa varovanje, skrb in zaščita.

ANAYA Smart Cosmetics

Izkušnje naših strank

V soboto zjutraj sem začutil, da me na zgornji ustnici nekaj skeli in se začenja napihovati. Jasno, spet herpes! Pa še za randi sem se domenil zvečer! Ker sem bil ravno v nakupovalnem centru, sem v zeliščni lekarni vzel vzorec kreme DERMADOL in se takoj namazal po skelečem mestu. To sem to ponovil večkrat čez dan in res, zadeva se ni razbohotila! Aja, randi je bil uspešen! Hvala!

B.Z., 23 let

Moja 4 letna hči ima diagnozo atopični dermatitis in v treh letih smo že mnogo mazil in blažil preizkušali in skušali omiliti problem. Tisti, ki se s tovrstnimi težavami borimo, veste, kaj to pomeni. V lekarni smo kupili tudi DERMALAN, in moram povedati, da je bilo stanje kožice že zvečer manj srbeče in rdeče. Hčerka sedaj že sama ve, katera škatlica je “njena” in jo prinese kar sama, da jo namažemo. Natančno sem tudi pogledala samo sestavo in lahko rečem, da sem vesela, da sem jo našla.

L.T., 31 let

Dolgo sem že imela velik problem s trdo kožo na podplatih. Kljub mazanju z ognjičevo kremo, šentjanževim oljem in raznimi drugimi kremami, mi je koža na petah večkrat na nekaterih mestih počila do te mere, da so razpokice krvavele, kar pa je zelo boleče. Za darilo sem dobila kremo DERMALAN prav v namen rešitve tega problema in dejansko se je koža po nekajdnevnem rednem mazaju začela počasi celiti. Po treh tednih je bilo stanje normalno. Redno zvečer uporabljam to kremo za mazanje pet in teh težave nimam več.

B.P., 71 let

Po dveh letih po operativnem posegu na ledvenem delu hrbtenice, me je spet začel boleti hrbet in pojavljale so se bolečine v levem kolku in stegnu. Po “naključju” sem odkrila kremo DERMADOL , ko sem šla na masažo hrbta, kjer mi je maserka s to kremo po končani masaži namazala boleča mesta. Že takojšen občutek je bil mnogo boljši, sedaj se tudi sama mažem vsaj zvečer, če mi zjutraj že ne uspe! Sem res zadovoljna!

H.K., 39 let
Že kar nekaj let imam težave z desno ramo. Najhuje je bilo vedno ponoči. Eno leto sem lahko roko dvignila samo do višine komolca, niti počesati se nisem mogla. Ko sem odkrila DERMADOL, nisem mogla verjeti. Po dveh dneh mazanja rame s to kremo je bolečina izzvenela. Mažem se tudi preventivno, ker mi res pomaga, saj pri mojih letih tudi vreme vpliva na kosti. Zdaj spim lahko celo noč in si spet sama barvam lase. Krema mi pomaga tudi pri prekrvavitvi nog, če ves dan sedim za računalnikom, si zvečer namažem meča in stopala in čutim pravo olajšanje. S pridom jo uporabljam tudi, če si jaz ali vnuk zvijeva gleženj.
N. P., 59 let

Spomladi so se mi na koži na obrazu pojavili majhni rdeči madeži, ki so me občasno srbeli, sploh pa me je motil videz, ker vsak dan delam z ljudmi. V lekarni Šiška so imeli predstavitev ANAYE, zato sem tudi kremo kupila. Takoj po nanosu sem začutila blagodejen učinek in tudi srbeti me je nehalo. Imam že tretji lonček DERMALAN-a in moja koža je tudi po strukturi precej lepša.

M.F., 35 let
VITANAYA je prva krema za obraz, ki popolnoma ustreza moji koži. Uporabljam jo v kombinaciji z oljem LOTUS, s kapljico ali dvema. Koža je na začetku kar posrkala kremo, po nekem času pa je obraz postal bolj gladek, gubice pa redkejše. Odlična krema, hvala!
A.P., 55 let

Kar pomnim, imam težavno kožo na obrazu. Tanko, svetlo, jaz ji pravim papirnata, skozi obdobja se pojavljajo akne, pa rdeči madeži… Sedaj pol leta za nego obraza uporabljam kremo DERMALAN, s tem, da pred nanosom kreme na kožo nanesem dve do tri kapljice negovalnega olja ANAYA LOTUS, predvsem zato, da na koži nimam občutka, da je krema premalo, ker se zelo hitro vpije v kožo. To naredim zjutraj in zvečer in sem zadovoljna, kajti pore so se začele manjšati, nimam več aken, rdečine pa se pojavijo le še v primeru kakšnih drugih dejavnikov, recimo nepravi prehrani.

F.M., 49 let

Pozdravljeni, po hudi alergiji zame edina krema (sem pred tem preizkusila precej vzorcev tujih znanih znamk za nego občutljive in pordele kože-koža je bila po uporabi še slabša) in je ne bi zamenjala za nobeno drugo. Lep pozdrav.

E.M.

Pri padcu z lestve sem si nalomil zgornja tri rebra na levi strani prsnega koša. Ker imam rahlo osteoporozo, to ni moja prva poškodba kosti, vedno pa vse zelo boli in se dolgo spravlja nazaj v normalo. Hčerka mi je vsak dan 3 x mazala poškodovano mesto s kremo DERMADOL in moram priznati, da me je bistveno manj bolelo, pa tudi gibljiv sem bil spet mnogo prej kot običajno. Dermadol imamo vedno kar doma, za vsak primer.

A.D., 69 let

16 letna hčerka je dve leti obiskovala svojo zdravnico in dermatologa zaradi izredno velikih aken na obrazu in zaradi le -teh je bila zelo nesrečna. Prijateljica mi je povedala za kremo DERMALAN in jo tudi prinesla. Že po enem tednu rednega mazanja se je precej spremenila sama struktura kože, akne pa so se počasi začele sušiti. Pri naslednjem pregledu pri zdravnici, je le-ta vprašala, kaj hči uporablja, da se je stanje toliko izboljšalo. Neverjetno!

P.Z., 36 let

Zelo suho kožo imam, predvsem po obrazu, nogah, trebuhu in rokah, po porodu pa so ostale tudi strije. Odkar po tuširanju uporabljam LOTUS – suho olje za obraz in telo , je moja koža mehka, pa tudi struktura in tonus sta prav presenetljivo boljša. Lani prvič na morju nisem dobila alergije na sonce, očitno je bila koža pripravljena na večjo izpostavljenost.

M.F., 33 let

Nekaj mesecev me je hudo bolela desna rama. Nenehno sem uživala tablete proti bolečinam in uporabljala mazilo na recept, a stanje ni bilo bistveno boljše. Najbolj naporne so bile noči. Zaradi bolečin sem se nenehno zbujala in se tako nikakor nisem odpočila. Že po treh dneh uporabe kreme DERMADOL sem spala celo noč, za kar sem vam resnično hvaležna. Še naprej se mažem trikrat na dan. Rama je precej bolj gibljiva, bolečin pa skorajda ne občutim več.

A.F., 57 let

Ukvarjam se s kolesarstvom in mi je MARINE BLUE – masažno olje prav prva pomoč pri zaščiti kože, pred treningom so tudi mišice hitreje ogrete, pa še hitro se vpije. Po treningu pa preko olja, tam, kjer kaj boli, nanesem še DERMADOL kremo. Pravo olajšanje.

B.B., 19 let

Zaradi kapi pred dvemi leti ima mož zelo slabo gibljivo levo polovico telesa, noga je še posebej prizadeta. Veliko mazil in olj sva že uporabila za lajšanje težav, ki so nastale posledično po kapi. V lekarni sem tako kupila tudi MARINE BLUE – masažno olje in DERMADOL kremo. Zelo sem zadovoljna, saj se olje izredno hitro vpije v kožo, mož pa pravi, da ima po masaži s tem oljem občutek, kot da koža oživi.

M.P., 66 let

Ko so mi po zlomu golenice po 6 tednih odstranili mavec, je bila moja noga še vedno boleča, je otekala, mišice pa so bile oslabljene. Z masažo in kremo DERMADOL sem lahko v kratkem času spet hodila brez bergel, bolečine in otekline v kolenu in gležnju pa so izginile. Meni je pomagalo!

K.K., 45 let
Odkar uporabljam kremo DERMALAN, me poleti ne opeče več sonce. Včasih sem bila vsako leto, ko sem šla na dopust, že prvi dan ožgana. Zdaj se kakšnih 14 dni prej začnem mazati z DERMALANOM v kombinaciji z oljem KRISTALL.
Kremo uporabljam tudi za vnuka. Predlani ga je opeklo na bazenu, da je imel na ramenih žive rane. Po enem tednu rednega mazanja je postala koža spet gladka in napeta. Krema je odlična tudi za nekatera kožna znamenja, ki se pojavijo z leti.
Nežka, 59 let

Na treningu košarke sem si zvil gleženj leve noge, ki je hitro začel otekati in zelo me je bolelo. Mami je imela s seboj kremo DERMADOL, ki jo je kupila po nasvetu promotorke v zeliščni lekarni. Takoj po poškodbi mi je namazala gleženj s kremo in obložila z ledom. S treningom ta dan jasno ni bilo nič, presenečen pa sem bil naslednje jutro, ker otekline skoraj ni bilo več, bolečina minimalna, pa tudi običajne podplutbe ni bilo. Po enem tednu sem bil spet normalno v gibanju. SUPER!

M.K., 16 let

17 letni sin uporablja po priporočilu za nego kože po kopanju KRISTALL – suho olje za obraz in telo in akne na hrbtu in obrazu so se začele sušiti. Zanimivo.

T.Ž., 47 let
Tudi letos sem se dva tedna pred dopustom mazala z DERMALANOM in oljem KRISTALL. Nadaljevala sem tudi med dopustom in ko sem prišla domov, sem opazila, da mi zgineva izrastek, ki sem ga imela kakih 15 let pod levo veko. Divje meso, velikosti približno 5 mm, mi je viselo z veke. Pridno sem nadaljevala z mazanjem in izrastek mi je vidno zgineval. Zdaj je minilo pet tednov in imam samo še tri pikice na veki. Zelo sem vesela in kar ne morem verjeti, saj sem mislila, da mi bo to ostalo za vedno. Zdaj pridno mažem tudi izrastke na vratu in dekolteju. Upam, da se znebim tudi teh. Bom sporočila.
N.P., 59 let