Personalizirana linija

Personalizirana linija

Personalizirana linija

Personalizirani unikatni izdelki – za resnični »uau« efekt

ANAYA Personalizirana linija je unikatna in prilagojena potrebam uporabnika/ce, saj so izdelki narejeni izključno za nego vaše kože.

Personalizirana krema, tonik, olje in milo so pripravljeni povsem sveže, s skrbno izbranimi aktivnimi sestavinami in več kot štiridesetimi vrstami ekoloških olj. Dodane patentirane sestavine na podlagi efektivnih mikroorganizmov EM® pa omogočijo, da koža preko svoje mikrobiote sprejme resnično vse, kar potrebuje za ponovno vzpostavitev ravnovesja in zdravega delovanja (več na FAQ 4. vprašanje).

Postopek personalizacije se začne z izpolnitvijo vprašalnika o tipu in trenutnem stanju vaše kože. Po prejetju izpolnjenega vprašalnika sledi tudi osebni telefonski pogovor. Na podlagi zbranih informacij bodo naši strokovnjaki določili katere sestavine in v kakšnih koncentracijah so za vašo kožo najbolj ustrezne. Tako bo nastal personaliziran izdelek po unikatnih recepturah.

Z uporabo vseh personaliziranih izdelkov opazimo razliko že po nekaj nanosih, posebno izrazito pri kožah za katere prej nikakor nismo našli ustrezne nege.

Zakaj je personalizirana kozmetika nedvomno prava izbira?

Raziskava na ameriškem trgu (objavljena v reviji Forbes) je pokazala, da je 70% vprašanj s strani strank v lekarnah povezanih prav s težavami kože. Ker stanje oziroma zdravje kože pomembno vpliva na kvaliteto življenja, ljudje vedno bolj iščejo inovativne rešitve, ki pa jih univerzalni izdelki široke potrošnje ne morejo ponuditi. Naša koža potrebuje celostno in individualno obravnavo saj je edinstvena tako kot je edinstven prav vsak izmed nas.

Stanje kože obraza in telesa sporoča več, kot si lahko predstavljamo. Zrcali namreč naš celoten način življenja – okolje, v katerem živimo, prehranske in gibalne navade ter način nege obraza in telesa. Zato je pomembno, da nam preko vprašalnika podate natančen opis tipa in stanja vaše kože ter morebitnih težav. Tako boste pomembno pripomogli, da bomo za vas pripravili najboljše formulacije personaliziranih ANAYA izdelkov, ki bodo vaši koži nudili vse potrebno za (ponovno) zdravo delovanje. Prepričani smo, da jih boste z veseljem uporabljali pri vsakodnevni negi.

Ker naša zgodba temelji na partnerskem odnosu, smo v nakup personaliziranih izdelkov ANAYA vključili tudi svetovanje o načinu nege in uporabe izdelkov. V želji, da vaše zadovoljstvo še povečamo, pa vam kot dodatno storitev ponujamo še celostno svetovanje glede ustreznega načina prehrane, pravilne izbire prehranskih dodatkov, gibanja in edinstvenih nasvetov v smislu življenja in dela. Celostno svetovanje zajema sklop individualnih svetovanj, ki vključujejo tudi potrebne prilagoditve načina življenja in vodenje preko telefonskih pogovorov.

Vprašalnik za personaliziran izdelek po vaši meri

  Kdo bo uporabljal izdelek?
  ženskamoškiotrok do 18 letdojenček

  Čemu bo izdelek namenjen?
  negi obrazanegi telesa

  Kakšnega tipa je vaša koža?
  suhamešanamastnazrela

  Želim prejemati obvestila po elektronski pošti (ne skrbite, nimamo namena zasuvati vašega inboxa, le občasno obvestimo o akcijah ali pošljemo zanimive novičke).