Kažipot zdrave prehrane

Kažipot zdrave prehrane

Kažipot zdrave prehrane

Priročnik Krvne skupine

Zdrava prehrana je osnova za ohranjanje človekovega zdravja in s tem njegovega dobrega počutja.

Mnenja o tem kaj je zdrava prehrana pa so različna. Vsi vemo, da je neko živilo za določenega človeka zdravo, nekomu drugemu pa to isto živilo lahko povroča alergije/bolezni vseh vrst. Včasih lahko pride tudi do najbolj ekstremnih oblik, ki ogrožajo življenje. Z izbiro prehrane glede na krvno skupino se vsemu temu lahko izognemo.

Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da prehrana po krvnih skupinah daje izjemne rezultate. To ni dijeta, pač pa prehrana, ki se biokemično ujema s posameznikovo določeno krvno skupino. Ugodni učinki na posameznikovo počutje se pojavijo zelo hitro, posebno v primerih, ko imamo težave s prebavili in posledično tudi s kožo. Taka prehrana je ena od najbolj primernih za ohranjanje zdravja in dobrega počutja še dolgo v starost.

Priročnik je praktičen vodnik. Opozarja na živila, ki so za posameznika glede na njegovo krvno skupino koristna, in tista, ki mu utegnejo škodovati.

Priročnik je zakladnica znanja in odlična ideja za darilo vsem, ki skrbijo za ohranjanje svojega zdravja in dobrega počutja.

Priročnik Krvne skupine

Zdrava prehrana je osnova za ohranjanje človekovega zdravja in s tem njegovega dobrega počutja.

Mnenja o tem kaj je zdrava prehrana pa so različna. Vsi vemo, da je neko živilo za določenega človeka zdravo, nekomu drugemu pa to isto živilo lahko povroča alergije/bolezni vseh vrst. Včasih lahko pride tudi do najbolj ekstremnih oblik, ki ogrožajo življenje. Z izbiro prehrane glede na krvno skupino se vsemu temu lahko izognemo.

Naše dolgoletne izkušnje kažejo, da prehrana po krvnih skupinah daje izjemne rezultate. To ni dijeta, pač pa prehrana, ki se biokemično ujema s posameznikovo določeno krvno skupino. Ugodni učinki na posameznikovo počutje se pojavijo zelo hitro, posebno v primerih, ko imamo težave s prebavili in posledično tudi s kožo. Taka prehrana je ena od najbolj primernih za ohranjanje zdravja in dobrega počutja še dolgo v starost.

Priročnik je praktičen vodnik. Opozarja na živila, ki so za posameznika glede na njegovo krvno skupino koristna, in tista, ki mu utegnejo škodovati.

Priročnik je zakladnica znanja in odlična ideja za darilo vsem, ki skrbijo za ohranjanje svojega zdravja in dobrega počutja.

Priročnik Krvne skupine

Priročnik Krvne skupine – kažipot zdrave prehrane izhaja iz lastnosti ene najpomembnejših sestavin našega telesa – krvi.

Kri v človekovem telesu opravlja izjemno zahtevne naloge in s pravo izbiro hrane ji to lahko močno olajšamo. Na svoji poti po telesu (tudi skozi najmanjše predele) kri telo hrani ter ga čisti in varuje pred zunanjimi, telesu tujimi vplivi. Prijazno sprejema vse tisto, kar ji je podobno, in zavrača oziroma se brani proti vsemu, kar ji je tuje. V biokemijskem kot tudi v prenesenem pomenu.

Vsa živa bitja in vsa neživa narava izvirajo iz nekaj osnovnih gradnikov, molekul, ki so se v toku evolucije sestavljale in prepletle na različne načine. Tako se je (izo)oblikoval ves rastlinski in živalski svet. Zato je logično, da so sestavine posameznega živila čisto po molekularni strukturi podobne tistim molekulam, ki določajo posameznikovo krvno skupino, ali pa so popolnoma različne in jih telo ne sprejema.

Hrano, ki ni podobna molekulam, ki določajo posameznikovo krvno skupino, telo zaznava kot tujek, zato ga procesira z vsemi svojimi mehanizmi odstranjevanja. S tem se obremenjuje človekov imunski sistem in tudi vsi organi, ki so vključeni v ta proces.

Če telo ne dobi dovolj sebi primernih živil, dobesedno strada, saj namesto, da bi energijo uporabil za to, da iz hrane pridobi sestavine za lastno delovanje, jo uporabi za razstrupljanje. Razstrupke pa odlaga v maščobo. Posledica so lahko, poleg utrujenosti, tudi različne vidne in nevidne alergije. Ob dolgotrajnem bombardiranju telesa z neprimerno hrano, pa so poslednica lahko tudi debelost in resnejše bolezni. Več…

Priročnik Krvne skupine – kažipot zdrave prehrane izhaja iz lastnosti ene najpomembnejših sestavin našega telesa – krvi.

Kri v človekovem telesu opravlja izjemno zahtevne naloge in s pravo izbiro hrane ji to lahko močno olajšamo. Na svoji poti po telesu (tudi skozi najmanjše predele) kri telo hrani ter ga čisti in varuje pred zunanjimi, telesu tujimi vplivi. Prijazno sprejema vse tisto, kar ji je podobno, in zavrača oziroma se brani proti vsemu, kar ji je tuje. V biokemijskem kot tudi v prenesenem pomenu.

Vsa živa bitja in vsa neživa narava izvirajo iz nekaj osnovnih gradnikov, molekul, ki so se v toku evolucije sestavljale in prepletle na različne načine. Tako se je (izo)oblikoval ves rastlinski in živalski svet. Zato je logično, da so sestavine posameznega živila čisto po molekularni strukturi podobne tistim molekulam, ki določajo posameznikovo krvno skupino, ali pa so popolnoma različne in jih telo ne sprejema.

Hrano, ki ni podobna molekulam, ki določajo posameznikovo krvno skupino, telo zaznava kot tujek, zato ga procesira z vsemi svojimi mehanizmi odstranjevanja. S tem se obremenjuje človekov imunski sistem in tudi vsi organi, ki so vključeni v ta proces.

Če telo ne dobi dovolj sebi primernih živil, dobesedno strada, saj namesto, da bi energijo uporabil za to, da iz hrane pridobi sestavine za lastno delovanje, jo uporabi za razstrupljanje. Razstrupke pa odlaga v maščobo. Posledica so lahko, poleg utrujenosti, tudi različne vidne in nevidne alergije. Ob dolgotrajnem bombardiranju telesa z neprimerno hrano, pa so poslednica lahko tudi debelost in resnejše bolezni. Več…