REGISTRACIJA

V spletni trgovini www.anaya.si se lahko registrirate, a registracija za nakup izdelkov ni obvezna.

Registrirate se lahko v postopku nakupa.

Želen izdelek dodate v košarico kot obiskovalec spletne trgovine. Nato v nakupovalnem postopku ob vpisu naslova za račun (korak 1 od 3) izberete in označite »Želim se registrirati«. Registracija je neobvezna in ni pogoj za nakup izdelkov. Ponudi se možnost vnosa gesla, ki ga poljubno izberete in vpišete v okence. Geslo mora vsebovati vsaj 7 znakov. Za močnejša gesla uporabite kombinacijo velikih in malih črk ter številk in simbolov (! ” ? $ % ^ & ). Nato postopek nakupa zaključite

Želimo vam prijetno nakupovanje!

KOŠARICA

Ko boste izdelek dodali v košarico, vas bo stran avtomatsko preusmerila v vašo košarico. Od tam lahko z nakupovanjem v trgovini nadaljujete ali se usmerite na blagajno in naročilo zaključite. V košarici se drug za drugim izpišejo izdelki, ki ste jih dodali v košarico, naročena količina in njihova cena. Izdelke lahko poljubno odstranjujete ali spreminjate želeno količino.

POTRDITEV NAKUPA

Nakup zaključite z oddajo naročila s pritiskom na gumb “POTRDI NAROČILO”. Po potrditvi naročila boste preusmerjeni k pregledu vašega nakupa. Svetujemo vam, da vse podatke, povezane z nakupom, skrbno shranite ali jih natisnete. Ob morebitnih vprašanjih nam pišite na elektronski naslov info@anaya.si.

DOSTAVA

V Sloveniji vam bo naročene izdelke na dom dostavila Pošta Slovenije, predvidoma v treh delovnih dneh.

Stroški dostave na območju Republike Slovenije znašajo 3,80 €. Naročila v vrednosti nad 50 € vam pošljemo na dom brezplačno. Stroški dostave se bodo izpisali ob zaključku vašega naročila in bodo zavedeni na računu, ki ga boste prejeli z naročenimi izdelki.