Podjetje

Podjetje

Podjetje

Začetki Anaye

Začetki in ustanovitev blagovne znamke ANAYA Smart Cosmetics segajo v leto 2007. Linija ANAYA je slovenska inovacija in je plod lastnega znanja in številnih izkušenj s področja priprave kozmetičnih izdelkov.

Ustanovila jo je Veronika Klinar, ki je bila po izobrazbi inženirka kemijske tehnologije in je svoje znanje obogatila tudi s študijem farmacije. S svojo dolgoletno prakso v kozmetičnem salonu je pridobila tudi nenadomestljive izkušnje na področjih nege kože in njene obravnave.

Kot izjemna izumiteljica je začela proizvajati kreme in olja po lastnih recepturah. Sodelovanje z vrhunskimi slovenskimi športniki sta ji nudili še drugačno, bolj usmerjeno znanje in s tem tudi željo, da ljudem ponudi nekaj posebnega in dolgotrajno učinkovitega. Ponosni smo, da lahko danes nadaljujemo njeno delo.

ANAYA Smart Cosmetics
Anaya danes

V letu 2016 je vodenje linije ANAYA Smart Cosmetics prevzela dr. Tatjana Kveder. Tanja je doktorirala s področja imunologije in imunokemije na Medicinski fakulteti in med drugim bila tudi soustanoviteljica in vodja Laboratorija za imunologijo revmatizma, Kliničnega oddelka za revmatologijo, UKC Ljubljana. Pod njenim vodstvom so izdelki kozmetične linije ANAYA postali popolnoma naravni (brez parabenov), celotna paleta izdelkov pa je prejela nov izgled in embalažo (z “Airless” tehnologijo).

V ekipi ANAYA Smart Cosmetics smo zbrani strokovnjaki, ki vsak na svojem področju delujemo s srcem in dušo. Združuje nas prepričanje v holistični pristop pri obravnavi človeka. Prepričani smo, da človekovo splošno dobro počutje izžareva prav vse, kar vpliva na nas – kakovostna prehrana, celostna nega in zdravo okolje, v katerem živimo. Verjamemo, da z visoko kvalitetno in drugačno kozmetiko ANAYA ter ostalimi dejavnostmi podjetja uresničujemo naše poslanstvo: ljudem ponuditi vse naše znanje in izkušnje v njihovo dobro in s tem v dobro celotne družbe.

Linija ANAYA se ponaša tudi s številnimi mednarodnimi nagradami in priznanji na področju inovacij v kozmetiki. Do leta 2017 je bila uradni opremljevalec slovenskih biatlonskih in nordijskih reprezentanc.

Izdelke kozmetične linije ANAYA proizvaja in distribuira podjetje HOLY3 d.o.o., Korytkova ulica 22, 1000 Ljubljana, Slovenija.