Nosečnost je gotovo prav posebno in razburljivo obdobje, saj se iz tedna v teden dogaja marsikaj. Pod vplivom posebnih hormonov se tvoje telo spreminja, saj se pripravlja na prihod malega bitjeca. Vse te spremembe močno vplivajo tudi na tvojo kožo, ki nenadoma ni več taka, kot si je bila navajena. Lahko je bolj suha ali bolj mastna, lahko se ti pojavljajo mozolji, ki jih prej nikoli nisi imela. Koža na trebuščku se napenja in lahko postaja vse bolj suha. Zaskrbljeno se ogleduješ v ogledalu in se sprašuješ, ali bo prenesla takšno raztezanje ne da bi pokala.

ANAYA ima za vse te probleme učinkovite rešitve, namenjena pa je tako mamicam kot novorojenčkom.

ANAYA kozmetika temelji na sinergiji ekoloških zelišč, patentiranih sestavin na osnovi efektivnih mikroorganizmov EM® in bazičnega pH ionizirane vode. Učinkovito uravnava kožne procese in zagotavlja odlično nego in obnovo kože. Pomaga reševati številne kožne nepravilnost in s tem vzpostavlja porušeno ravnovesje kože na obrazu in telesu.

 

Zato za bodoče mamice in za preventivno nego kože v nosečnosti ter po njej priporočamo LOTUS, z EM® aktivirano suho olje za obraz in telo, in kremo VITANAYA za obnovo in učvrstitev kože na telesu.  Z redno uporabo te kombinacije boš preprečila nastajanje strij, po porodu pa odlično učvrstila kožo na trebuščku in drugih delih telesa, kjer se je koža raztegnila.

Če se pojavljajo mozolji, je nepogrešljiva vsestranska krema DERMASAN, ki pomaga, da se mozolji bistveno manj pojavljajo, že nastali pa hitro izginejo. DERMASAN namreč globinsko obnavlja, neguje in ščiti občutljivo kožo. Učinek pa je še boljši z uporabo v kombinaciji s suhim oljem KRISTALL.

Kombinacijo kreme DERMASAN in suhega olja LOTUS pa je priporočamo:

  • mamicam za dodatno pomoč pri procesu zmanjševanja brazgotin po carskem rezu
  • za nego in preprečevanje pleničnega izpuščajpri novorojenčkih in dojenčkih
     

 

Veseli smo, da lahko delimo naše butične, ročno pripravljene izdelke z vami in vašimi malčki!

Za vsa dodatna vprašanja o naravni negi kože med nosečnostjo ter o negi kože dojenčka, smo vam na voljo na telefonski številki ali mailu.

 

Srečno nosečnost še naprej,

? Vaša Anaya