Zima je čas, ko je zunaj mraz, veter, sneg, dež, znotraj pa suh zrak, slabo zračeni bivalni / delovni prostori. Vse to postavlja našo kožo pred hude preizkušnje. Neustrezna nega in prehrana še dodatno slabita njeno vitalnost in sposobnost regeneracije. Koža je suha ali popolnoma izsušena, lahko se celo lušči. Njen izgled je vse prej kot zdrav. Tudi vlažilci zraka, mokre brisače ipd. ne pomagajo kaj dosti, bistvena je ustrezna nega in zaščita kože.

Vse te pojave lahko preprečimo s pravilno nego z ustreznimi ANAYA kremami in olji, ki bodo vašo kožo prerodile in jo zaščitile! ? 

 

ZJUTRAJ ?
Kožo osvežite z ANAYA personaliziranim tonikom, potapkajte nekaj kapljic olja LOTUS in namažite z DERMALAN kremo za suho in občutljivo kožo.

Namig: Če ste dolgo zdoma, prvih nekaj dni vzemite s seboj malo kreme in olja in se z njima namažite, če začutite, da koža to potrebuje. Po parih dneh bo koža nahranjena in tega ne boste več potrebovali.

 

ZVEČER ?
Na kožo nanesite nekaj kapljic olja LOTUS, na dlani spenite malo ANAYA personaliziranega mila in si umijte obraz. Nato popršite kožo z ANAYA personaliziranim tonikom, namažite z DERMALAN kremo za suho in občutljivo kožo in po potrebi čez potapkajte še par kapljic olja LOTUS.

 

POZOR❗
Če se na koži pojavljajo izrazitejši izpuščaji, luščenje in celo mozolji, morate razmisliti ali je vaša koža samo suha / izsušena ali pa gre morda za atopični dermatitis. Ta bo z zgoraj opisano nego zelo omiljen, ni pa nujno, da se ga boste popolnoma znebili. V tem primeru vam svetujemo, da se naročite na osebno SVETOVANJE, kjer boste dobili odgovore in navodila kako ravnati naprej.

SUHA KOŽA IN AKNE
Lahko gre za atopični dermatitis, lahko pa se pojavljajo akne zaradi nepravilne nege kože in predvsem zaradi prehrane!

Nega je taka kot je opisano zgoraj, le da delov kože, kjer se pojavljajo akne lokalno ne mažemo z oljem pač pa samo z DERMASAN kremo za globinsko obnovo. V primeru, da vam to kože ne pomiri, vam svetujemo, da se naročite na osebno SVETOVANJE, kjer boste dobili odgovore in navodila kako ravnati naprej.

 

? Vaša Anaya

 

#lotus #dermalan #tonik #milo #dermasan