Da dosežemo optimalne učinke in bomo lahko samozavestno zakorakali na plažo, moramo kožo najprej pripraviti na poletni čas. To storimo s peelingi, maskami, masažami. Še posebno je to nujno narediti spomladi, ko je koža utrujena, izsušena ali pa “cveti” od aken, izpuščajev in celo luščenja.

Vse to je posledica zadrževanja v presuhih prostorih, premalo gibanja, preveč kalorične in napačne prehrane, ki vsebuje preveč sladkorja in škodljivih maščob. Zato se nabirajo tudi kilogrami…

 

Kaj pa zdaj? Dieta. NIKAR!

Strokovnjaki za prehrano v Anayi menimo, da vam nobena dieta ne bo dala dolgoročnih rezultatov. Prinašajo samo slabo voljo, stres in tudi poseganje po škodljivih dodatkih, ki naj bi pospeševali izgubljanje teže. In res, izgubili ste nekaj kologramov, počutite pa se utrujene in brez energije. In spet se vrnete v ustaljene, seveda napačne načine prehrane, ki poleg vsega še “zakisajo” vaše telo, kar je lahko vzrok za vrsto neprijetnosti in celo bolezni.

Naše in izkušnje mnogih kažejo, da je ustrezna prehrana taka, ki je v skladu z vašo genetsko zasnovo. Ena od najbolj uspešnih je prehrana po krvnih skupinah. To ni dieta, pač pa prehrana, kjer točno veste, katera živila so za vas neprimerna (ali celo škodljiva) in katera vam ustrezajo (in so celo zdravilna). Ko se odločite za tak način prehrane, je izbira zelo enostavna, saj ste izločili živila, ki niso za vas in vas samo redijo.

 

In kaj ima to opraviti s hujšanjem?

Ko enkrat sprejmete tak način prehrane, se ne redite, saj se živila v celoti izkoristijo za delovanje vseh vaših telesnih funkcij, presnovki pa se ne odlagajo več v maščobo. Odvečni kilogrami tako kar zginevajo…

 

Kako izvedeti katera hrana je za vas primerna glede na vašo krvno skupino?

Pri nas vam pomagamo najti pravilno prehrano ter pravilno nego za vašo kožo. To je namreč med seboj zelo povezano. V primeru, da želite pomoč ali le kakšen nasvet, smo vam na voljo na mailu ali kontaktni številki vsak dan v tednu.

Lahko pa si naročite knjižico >> PRIROČNIK KRVNE SKUPINE, kjer so vsa navedena živila razvrščena po krvnih skupinah ter označena z barvnimi krogci glede na to, katera so za posamezno krvno skupino primerna ali neprimerna (oz. vam škodijo). Priročnik je v manjšem formatu in ga lahko enostavno nosite s seboj v torbici.

 

Kaj pa vaša koža na obrazu in telesu? Po shujševalnih dietah in neprimerni negi pozimi je uvela in vidno brez sijaja… Kje začeti?

Na obrazu kar s peelingom, maskami in nego, ki ustreza vašemu tipu kože. Telesu pa privoščite sproščujočo kopel, kožo dobro zdrgnite z zelo grobo rokavico (najboljša je tista iz sisala) in jo nahranite z VITANAYA kremo za obnovo kože na telesu in oljem LOTUS. Predele, kjer se vam nabira celulit, pa najprej zmasirajte z oljem MARINE BLUE nato pa namažite z VITANAYA kremo za obnovo kože na telesu. Navdušeni boste!

Več o tem kako pripravite peeling in masko za vašo kožo iz domačih sestavin pa preberite tukaj >> PRIPRAVA KOŽE NA POLETJE

? Vaša Anaya