Ste se v zimskih dneh aktivno rekreirali v naravi ali ste bolj kot ne preživljali dneve v suhih prostorih? V vsakem primeru je vaša koža utrujena in izsušena ter potrebuje temeljito obnovo in nego. To lahko naredite na enostaven način iz sestavin, ki jih imate doma in Anayinih izdelkov.


KOŽA OBRAZA

1. Naredite si PEELING tako, da v posodico dodate:

  • jedilno žlico zmletega prosa,
  • nekaj kapljic limoninega soka
  • nekaj kapljic suhega olja LOTUS (za suho kožo) ali olja KRISTALL (za mastno do mešano kožo)

Vse skupaj zmešajte, da dobite gosto maso. S to maso kožo temeljito zdrgnite, da boste prav čutili, kako se odmrla koža pod prsti »svaljka« in postaja rahlo pordela. Sperite obraz z mlačno vodo.

2. Nanesite MASKO:

  • Suha in zrela koža: zmešajte 1 čajno žličko kreme DERMALAN, nekaj kapljic olja LOTUS in pol kavne žličke alge spirulina v prahu.
  • Mastna do mešana koža: zmešajte 1 čajno žličko kreme DERMASAN, nekaj kapljic olja KRISTALL in pol kavne žličke alge chlorella v prahu.

Masko nanesite na obraz ter jo pustite delovati 10 minut. Sperite z mlačno vodo.

3. Nato nanesite še KREMO:

  • Če imate suho/zrelo kožo najprej uporabite kremo DERMASAN za globinsko obnovo kože in čez še eno plast VITANAYE, pomlajevalne kreme za obraz.
  • Če imate mastno do mešano kožo, pa zadostuje krema DERMASAN, ki ji lahko dodate še kapljico ali dve suhega olja KRISTALL.

Namig: Maska bo še učinkovitejša, če si jo privoščite istočasno s kopeljo, saj toplota in para omogočita, da koža hitreje in učinkoviteje izkoristi aktivne učinkovine v maski.

 

KOŽA TELESA:

Za svoje telo, kožo in vaše čute si privoščite sproščujočo kopel:

  • V vodo dajte pest grobe piranske, nejodirane soli in
  • kanite še poljubno količino suhega olja LOTUS ali KRISTALL. Če pa ste utrujeni od fizične aktivnosti pa vam priporočamo dodatek suhega olja MARINE BLUE.

V vsakem primeru se bodo mišice sprostile in objel vas bo val ugodja in svežine.

Namig: Ves čas lahko imate na obrazu tudi masko. Po kopeli sperite masko z obraza. Temeljito sfrotirajte kožo po telesu, v dlani zmešajte nekaj VITANAYA kreme za obnovo kože na telesu ter par kapljic olja LOTUS in se namažite. Tako bo vaša koža pripravljena na pomlad in poletje.

 

Vse napisano seveda lahko ponovite vsak teden ali pa le občasno. Nadaljujte dnevno rutino nege obraza z naravnimi izdelki Anaya, ki so primerni za vas, kajti le tako bo ta občutek svežine na koži trajal ?

Želimo vam lepo pomlad in poletje, ki je pred nami!

? Vaša Anaya